Прикордонники припинили чергові спроби тютюнової контрабанди

НАЗАД
15 жовтня 2016 12:17

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах пропуску.

Так, учора на Буковині, отримавши оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонники Чернівецького загону організували заходи з недопущення контрабандної діяльності. Як результат, на ділянці відділу «Селятин» неподалік від держрубежу вдалося запобігти спробі незаконного переміщення 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів до сусідньої Румунії.

Ще двом випадкам контрабандної діяльності завадили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Устилуг». В легкових автомобілях  «Фольксваген» та «Ауді», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 180 та 600 пачок сигарет відповідно. Знайдені сигарети вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. У другому випадку було вилучено і автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автівки склала більше 31 тисячі гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси