Прикордонники посіли призові місця на чемпіонаті Європи з універсального бою

НАЗАД
01 вересня 2017 12:52

З 28 по 31 серпня 2017 цього року в селі Коблеве, на Миколаївщині, пройшов чемпіонат Європи з універсального бою.

З  28 по 31 серпня 2017 цього року в селі Коблеве, на Миколаївщині, пройшов чемпіонат Європи з універсального бою.

До складу збірної України входили 12 представників Державної прикордонної служби України.

За підсумками змагань збірна України посіла перше командне місце.

В особистому заліку прикордонники в розділі фул-контакт завоювали 4 золоті нагороди, які отримали молодший сержант Іван Гушуляк та солдат Олександр Кисилиця з Чернівецького прикордонного загону, сержант Андрій Кузьма та солдат Степан Кордяк із Національної академії Держприкордонслужби.

Також охоронці кордону вибороли 1 срібну нагороду, яка дісталася солдату Денису Колеснікову з Національної академії відомства, та 2 бронзові нагороди отримали лейтенант Іван Зварич і старший сержант Євген Хотінь, які проходять службу в Спортивному комітеті та прикордонному навчальному закладі.

Крім того, під час чемпіонату Європи були проведені змагання серед юнаків, юніорів та дорослих в розділі лайт-контакт. За підсумками змагань в цьому розділі прикордонники Чернівецького загону завоювали 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороди, а також бронзову нагороду отримав представник від Спортивного комітету прикордонного відомства.

 В розділі юнаки звання чемпіона Європи виборов представник Національної академії сержант Денис Кухар, а серед юніорів срібну медаль завоював також представник Національної академії солдат Євген Прохницький.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси