Прикордонники попередили контрабанду набоїв

НАЗАД
22 квiтня 2017 12:24

В пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону запобігли незаконному перевезенню через державний кордон мисливських набоїв.

В пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону запобігли незаконному перевезенню через державний кордон мисливських набоїв.

Сьогодні вночі, на виїзд з України в пункт пропуску для оформлення прибув пікап «Додж», за кермом якого перебував 49-річний мешканець Києва. До огляду автомобіля прикордонники залучили спеціального службового собаку, що натренований на пошук зброї та вибухівки. Прикордонний пес спрацював під час огляду салону автівки і невдовзі у підлокітнику правоохоронці знайшли 16 набоїв до нарізної зброї 8 калібру та 21 набій до гладкоствольної зброї 12 калібру.

По даному випадку прикордонники проінформували представників Національної поліції, які вилучили знайдені набої.

Крім того, учора в пункті пропуску «Угринів» під час огляду автомобіля «Фольксваген» польської реєстрації на в’їзд в Україну прикордонники Львівського загону за допомогою службового собаки виявили пневматичну гвинтівку та 750 кульок до неї. Її перевозив наш співвітчизник, приховавши в багажному відділенні автівки серед особистих речей.

Пневматичну гвинтівку вилучено встановленим порядком з метою прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси