Прикордонники не пропустили через кордон громадянина Таджикистану та двох українців, яких розшукувала поліція

НАЗАД
13 вересня 2017 10:07

Учора у пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону не пропустили в Україну громадянина Таджикистану.

Учора у пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону не пропустили в Україну громадянина Таджикистану.

Іноземцю за перевищення терміну попереднього перебування в Україні було заборонено в’їзд. Однак чоловік все ж таки хотів потрапити на територію нашої країни та запропонував прикордонникам грошову винагороду у розмірі 1 тисячі російських рублів.

Проте прикордонники від неправомірних коштів відмовилися та направили до Нацполіції повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Крім того, учора у цьому ж пункті пропуску стосовно громадянина України виконано доручення поліції Дніпропетровської області. Чоловіка розшукували за ст.122 КК України (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості). Затриманого передано співробітникам Національної поліції.

Ще одного нашого співвітчизника, якого розшукували у Житомирській області співробітники Нацполіції за ст.185 КК України (Крадіжка), затримали та передали поліцейським прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Сеньківка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси