Прикордонники не пропустили 2 росіян, які, начебто, їхали в Київ однак не змогли підтвердити мети своєї подорожі

НАЗАД
02 травня 2017 12:17

На державному кордоні співробітники Держприкордонслужби здійснюють посилені заходи направлені на виявлення осіб, які можуть прямувати в Україну для участі у діях дестабілізаційного характеру. Всі заходи прикордонники проводять у тісній взаємодії зі співро

На державному кордоні співробітники Держприкордонслужби здійснюють посилені заходи направлені на виявлення осіб, які можуть прямувати в Україну для участі у діях дестабілізаційного характеру. Всі заходи прикордонники проводять у тісній взаємодії зі співробітниками СБУ та Національної поліції.

Зокрема, вчора в аеропорту «Бориспіль» були виявлені двоє громадян Російської Федерації. 38 та 31-річний чоловіки прибули в Україну рейсом з Мінська. Під час оформлення вони намагалися переконати прикордонників, що прибули, начебто, з метою туризму та перебуватимуть в Києві протягом 10 днів. Однак у результаті комплексної перевірки іноземці не змогли чітко підтвердити мети свого перебування на території України. По даному факту були поінформовані підрозділи СБУ та Нацполіції, а чоловікам відмовлено в пропуску через державний кордон України.

Нагадаємо, що два дні тому на кордоні прикордонники не пропустили 8 осіб, громадян Киргизстану, Білорусі та Росії. Чоловіки міцної статури нібито приїхали для участі у спортивних змаганнях. Проте було встановлено, що вони прибули на запрошення громадської організації, яка, ймовірно, залучала бойовиків на «Куликове поле», які також брали участь в спробах силового захоплення будівель державних органів влади. Усіх виявлених осіб через кордон не пропустили та повернули у зворотному напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси