Прикордонники не допустили переміщення через кордон зброї, наркотиків, тютюнових виробів та спиртних напоїв

НАЗАД
17 жовтня 2016 10:38

Зброю, наркотики, тютюнові вироби та спиртні напої виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці.

Зброю, наркотики, тютюнові вироби та спиртні напої виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці.

Прикордонники Чернігівського загону у пункті пропуску «Славутич», що на кордоні з Росією, не допустили переміщення через кордон зброї нашим співвітчизником. Українець прямував автомобілем «Фольксваген». На сумку, що була на задньому сидінні авто, зреагував службовий собака. В ній чоловік віз пристрій для відстрілу гумових куль, 2 магазини та 25 набоїв до нього. Виявлені предмети вилучено та передано ДФС.

Ще два службових собаки спрацювали у пункті пропуску «Ягодин» на двох громадян України, які їхали із Польщі автомобілями «Ніссан» та «ВАЗ». Прикордонники Луцького загону спільно з митниками виявили у одного із українців пакунок з наркотичним зіллям у кишені одягу, у іншого – ще один пакунок у його шкарпетці. Громадян та виявлені речовини передано співробітникам УСБУ в Волинській області.

Крім того, прикордонний наряд відділу «Новогрузьке» Луцького загону під час патрулювання виявив за 200 м від лінії кордону приховані гумовий човен та 8 ящиків сигарет. Сигарети у кількості 4 тисячі пачок та човен доставлено у відділ прикордонної служби, планується їх передача до ДФС.

А на Луганщині, за 10 метрів від українсько-російського кордону, прикордонники затримали громадянина Росії. Він намагався перенести через кордон 95 пляшок вина та горілки на напрямку українського н. п. Мілове та російського Чортково. Стосовно затриманого складено протокол за ст.204-1 КУпАП, справу направлено до суду. Горілчані вироби передали до ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси