Прикордонники на Одещині виявили та затримали 6 іноземних крадіїв

НАЗАД
01 вересня 2016 10:10

Учора прикордонники відділу прикордонної служби «Лиманське» Білгород-Дністровського загону затримали 6 порушників кордону.

Учора прикордонники відділу прикордонної служби «Лиманське» Білгород-Дністровського загону затримали 6 порушників кордону.

Групу осіб прикордонний наряд помітив поблизу державного кордону, на напрямку молдовського населеного пункту Незавертайлівка та українського Градениці. Шестеро чоловіків намагалися за допомогою газозварювального обладнання розрізати земснаряд, який знаходився на території України.

Правопорушників прикордонники затримали. Вони виявилися громадянами суміжної країни. Біля кордону, на території Придністров’я, у цей час знаходилася вантажівка та кран – вочевидь для майбутньої загрузки металу. Затримані не приховували, що планували здійснити дану оборудку та збагатитися посередництвом здачі земснаряду у пункт прийому металолому.

За незаконний перетин державного кордону та порушення прикордонного режиму охоронці кордону притягнули затриманих до адміністративної відповідальності.

Разом з тим, за фактом можливого вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), проінформовано Біляївський відділ Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси