Прикордонники на Буковині завадили переміщенню 40 ящиків контрабандних сигарет

НАЗАД
09 грудня 2016 10:45

Чергові позитивні результати продовжують приносити активні системні заходи, які проводяться Державною прикордонною службою України з метою знищення злочинних схем на Буковині. Співробітники прикордонного відомства, щоб упередити контрабандну діяльність, п

Чергові позитивні результати продовжують приносити активні системні заходи, які проводяться Державною прикордонною службою України з метою знищення злочинних схем на Буковині. Співробітники прикордонного відомства, щоб упередити контрабандну діяльність, правопорушників виявляють ще на підступах до державного рубежу.

Так, сьогодні вранці на околиці населеного пункту Руська, що на Буковині, охоронцями кордону відділу «Селятин» та мобільної прикордонної застави «Чернівці» затримано автомобіль «УАЗ» із 40 ящиками контрабандних тютюнових виробів.

Маючи заздалегідь отриману інформацію від оперативних підрозділів Західного регіонального управління, прикордонники вже очікували на «УАЗик», який був повністю завантажений сигаретами. Аби не допустити втечі двох осіб, які переміщували тютюнові вироби, правоохоронцями було здійснено попереджувальний постріл.

Наразі  автомобіль із сигаретами передано співробітникам Національної поліції, що прибули на місце затримання. А громадянам України за дане правопорушення доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси