Прикордонники із взаємодіючими органами ефективно протидіють правопорушенням у контрольованих прикордонних районах

НАЗАД
30 березня 2017 11:38

Співробітники Держприкордонслужби продовжують проводити ефективні заходи щодо протидії правопорушенням на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують проводити ефективні заходи щодо протидії правопорушенням на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах.

Сьогодні вночі на озері Путрино, що в Біляєвському районі Одеської області, було затримано дві групи браконьєрів на човнах.

Шістьох осіб на 5 човнах типу "Каюк", з приблизно 40 сітками з рибою затримали співробітники оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно з представниками Національної поліції.  

На даний час здійснюється документування протиправної діяльності та готується повідомлення про злочин за ст.249 ККУ (Незаконне зайняття рибним; звіриним або іншим водним добувним промислом).

Також учора прикордонники відділу «Генічеськ» Бердянського загону на узбережжі озера Сиваш неподалік села Семихатки виявили 2 місцевих жителів, які перебували у маломірному плавзасобі. Під час перевірки прикордонники встановили, що місцеві жителі не тільки порушили прикордонний режим, здійснивши вихід на човні поза пунктом базування, а й займалися незаконним виловом водних живих ресурсів.  За допомогою ятера правопорушники встигли наловити пеленгаса, бичків та креветок, чим завдали державі збитку на близько 40 тисяч гривень.

Громадян прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності, рибу, знаряддя лову встановленим порядком передали представникам Національної поліції.

Крім того, учора прикордонники відділу «Хорли» Херсонського загону на узбережжі Каркінітської затоки виявили 4 криветочних ятери завдовжки 83 метри та 300 метрів месинової сітки без водних живих ресурсів, які встановленим порядком передали представникам Державної фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси