Прикордонники готуються до зимового туристичного сезону

НАЗАД
16 грудня 2016 09:51

Напередодні зимових свят прикордонники очікують значне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску через кордон, зокрема на його українсько-польській ділянці.

Напередодні зимових свят прикордонники очікують значне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску через кордон, зокрема на його українсько-польській ділянці.

Аби мінімізувати для подорожуючих можливі незручності під час перетину кордону в період Новорічних та Різдвяних свят, прикордонники вже розпочали відповідні заходи. Окрім посилення складу змін прикордонних нарядів, передбачення додаткових робочих місць та смуг руху для автомобілів подорожуючих, використання системи завчасного інформування про організовані туристичні групи - заплановано запровадження і нестандартних підходів до мінімізації накопичень автомобілів на кордоні.

Зокрема, у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, відповідними службами розпочато встановлення дорожнього обладнання для проведення експерименту з розмежування смуг руху транспортних засобів. Зокрема, вже встановлено близько 250 парапетів перед пунктом пропуску протяжністю 450 метрів. Це дасть можливість чітко розмежувати транспортний потік та створити комфортні умови для перетину кордону громадянами з туристичною метою.

У взаємодії з працівниками митниці та Нацполіції прикордонники готові до проведення зазначеного експерименту.

Вкотре акцентуємо увагу подорожуючих щодо відповідального ставлення до підготовки необхідних документів перед подорожжю за кордон, особливо для поїздок з дітьми. Про порядок та особливості перетинання кордону різними категоріями громадян, адреси електронних скриньок для попереднього інформування про організовані туристичні групи чи інше ви можете отримати необхідну інформацію на веб-сайті Державної прикордонної служби України за посиланням: http://www.dpsu.gov.ua, на наших сторінках в мережі «Фейсбук», а також за телефоном гарячої лінії: (044) 527-63-63.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси