Прикордонники долучились до святкування світлого празника – Великодня!

НАЗАД
16 квiтня 2017 10:43

Сьогодні у всьому світі християни святкують одне з найважливіших церковних свят – Великдень. До відзначення світлого празника долучились також і військовослужбовці Державної прикордонної служби України

Сьогодні у всьому світі християни святкують  одне з найважливіших церковних свят – Великдень. До відзначення світлого празника долучились також і військовослужбовці Державної прикордонної служби України. До всіх підрозділів напередодні та під час світлого свята Воскресіння Христового завітали священнослужителі та відбулись богослужіння.

В Національній академії та Навчальному центрі Державної прикордонної служби України  було проведено Великодню літургію, на яку прийшли курсанти, працівники, їхні рідні та близькі. По закінченню служби, для військовослужбовців було організовано святковий сніданок, на якому вони змогли скуштувати традиційні Пасхальні страви та освячену паску.

Особливу увагу було приділено курсантам-прикордонникам, які залишилися на свята на території вишу. Пекарі та кухарі Національної академії власноруч випікали та оздоблювали паски, розфарбовували яйця аби кожний курсант мав змогу скласти свій власний «Великодній кошик» і за бажанням його освятити в капличці.

Також волонтери та священнослужителі поздоровили зі святом Воскресіння Христового прикордонників, які несуть службу в районі проведення АТО.

Подорожуючі, що в цей святковий день перетинали лінію розмежування теж отримали теплі привітання від прикордонників. Військовослужбовці дарували громадянам святкові листівки та бажали весняного настрою, миру, злагоди, любові та процвітання.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси