Прикордонники Мукачівського, Чопського та Львівського загонів припинили чергові спроби тютюнової контрабанди

НАЗАД
18 вересня 2016 12:00

Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи протидії контрабандній діяльності на кордоні.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи протидії контрабандній діяльності на кордоні.

Так учора прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону, завадили черговій спробі тютюнової контрабанди на українсько-угорському кордоні. В ході реалізації оперативної інформації щодо ймовірної протиправної діяльності на кордоні, військовослужбовці  здійснили перевірку вказаної ділянки. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поблизу кордону було виявлено 9 пакунків тютюнових виробів. Пакунки, у яких знаходились майже 7 тисяч пачок сигарет, доставлено у відділ прикордонної служби.

Крім того, у пункті пропуску «Дяково» співробітники цього ж загону виявили автомобіль «Фольксваген», яким громадянин Угорщини намагався провезти 150 пачок сигарет на суму близько 2 тисяч гривень, сховавши їх у запасному колесі.

Також в пункті пропуску «Малий Березний» прикордонники Чопського загону виявили 320 пачок сигарет. Громадянин України незаконно перевозив куриво в запасному колесі та під обшивкою салону автомобіля «Тойота». Виявлені цигарки вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. Також було вилучено автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автівки склала майже 270 тисяч гривень.

Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Угринів». В двох автомобілях  «Ауді» та «Опель» польської реєстрації, які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в паливному баку. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 110 та 70 пачок сигарет відповідно. А у автомобілі «Рено» громадянин України також мав намір приховано перемістити тютюнову продукцію.  У результаті поглибленої перевірки в конструктивних особливостях в підкрилках автомобіля правоохоронці виявили 150 пачок курива.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси