Прикордонники Маріупольського загону морської охорони затримали двох громадян, які здійснювали незаконний вилов риби

НАЗАД
30 квiтня 2017 12:22

Двох громадян, які без дозвільних документів займалися незаконним виловом рибних біоресурсів в Азовському морі затримали прикордонники Маріупольського загону морської охорони

Двох громадян, які без дозвільних документів займалися незаконним виловом рибних біоресурсів в Азовському морі затримали прикордонники Маріупольського загону морської охорони.

Під час патрулювання прикордонники зафіксували в морі маломірний плавзасіб типу «Амур». В ході перевірки документів двох громадян, які перебували на плавзасобі було встановлено, що у даних громадян відсутній дозвіл на спеціальне використання водних біоресурсів та відсутній журнал обліку вилучених водних біоресурсів. В той же час у браконьєрів знаходилось ящики з понад 4 тисячами особин бичка. Загальна сума збитку склала майже 140 тисяч гривен.

У відношенні громадян України було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об'єктів тваринного світу». Виловлена риба та плавзасіб передані представникам Маріупольського територіального відділення «Азоврибохорони».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси