Прикордонники Маріупольського загону морської охорони провели навчання в Азовському морі

НАЗАД
14 липня 2017 14:14

Прикордонники Маріупольського загону морської охорони вже вдруге у цьому році провели бойове злагодження в Азовському морі. Зокрема моряки-прикордонники відпрацювали «напад» ворожих катерів та вражали «підводних диверсантів» гранатами.

Прикордонники Маріупольського загону морської охорони вже вдруге у цьому році провели  бойове злагодження в Азовському морі. Зокрема моряки-прикордонники відпрацювали «напад» ворожих катерів та вражали «підводних диверсантів» гранатами.

Маневрена група загону, що дислокується в Бердянську, в повному складі провела артилерійські стрільби. Також до навчань залучався екіпаж корабля спеціального забезпечення «Онікс».  

Напередодні виходу корабельно-катерного складу у море керівник навчань капітан 1 рангу Юрій Алейников довів до командирів корабля та катерів задум навчань та завдання на похід, ознайомив їх з обстановкою на переході, призначив похідний порядок та відповідно до тактичних номерів визначив місце кожного корабля  для проведення навчань.

Екіпажі бойових одиниць відпрацювали чітко та злагоджено  вправи із виконання артилерійських стрільб,  поновили навички зі стрільби з  борту корабля (катера) морської охорони по цілях, які рухаються вдень і вночі, та   знищили умовного ворога. Також під час навчань моряки-прикордонники виконували вправу з оборони проти підводних диверсійних дій  - «Кидання гранати з борту корабля (катера)».

Відпрацювавши усі завдання, які передбачалися задумом навчань, моряки-прикордонники повернулися до пунктів базування.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси