Прикордонники Львівського загону припинили канал незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
24 вересня 2021 09:49

Прикордонники ефективно протидіють протиправній діяльності, в тому числі нелегальній міграції та виявляють правопорушників, які займаються незаконним переміщенням осіб через кордон.

Нещодавно, в результаті проведеної роботи прикордонники Львівського загону викрили та припинили один із каналів незаконного переправлення осіб через кордон. 

Заходи проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі слідчими Яворівського ВП ГУНП у Львівській області, військовослужбовцями спецпідрозділу ДОЗОР,  представниками міграційної поліції у Львівській області, під процесуальним керівництвом Яворівської районної прокуратури, за матеріалами кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 332 КК України відносно організатора незаконного переправлення через державний кордон трьох нелегальних мігрантів, громадян Туреччини, що мав місце на початку вересня на ділянці прикордонного загону.

За адресою проживання фігуранта справи, громадянина Туреччини, у м. Івано-Франківськ було проведено санкціонований обшук. За його результатами виявлено матеріали, які є доказовою базою та підтверджують причетність фігуранта до здійснення даного кримінального правопорушення.

Фігуранту кримінального провадження оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 332 ККУ. Санкція вищевказаної статті передбачає – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси