Прикордонники Львівського загону ліквідували канал незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
18 жовтня 2021 11:59

Охоронці кордону ефективно протидіють протиправній діяльності, зокрема нелегальній міграції та виявляють правопорушників, які займаються незаконним переправленням осіб через кордон.

В результаті проведеної роботи, прикордонники Львівського загону викрили та припинили один із каналів незаконного переправлення осіб через кордон.

Заходи проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі слідчими Самбірського РВП ГУ НП у Львівській області, представниками міграційної поліції у Львівській області та військовослужбовцями спецпідрозділу ДОЗОР, під процесуальним керівництвом Самбірської окружної прокуратури.

У ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 332 КК України, встановлено, що 43-річний громадянин України, житель Самбірського району Львівської області, спільно із двома громадянами України та громадянином Республіки Індія, у період з 01 серпня 2021 року по 06 жовтня поточного року, організували незаконне переправлення з території України до Республіки Польща чотирьох груп іноземних громадян, загальною кількістю – 21 особа. Встановлено, що нелегальними мігрантами були громадяни Республіки Індія, Ісламської Республіки Афганістан та Федеративної Республіки Непал.

За адресою проживання фігуранта правоохоронці провели санкціонований обшук. В ході якого виявили матеріали, які є доказовою базою та підтверджують причетність чоловіка до здійснення даного кримінального правопорушення.

Фігурантам кримінального провадження оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 332 ККУ.

Санкція вищевказаної статті передбачає – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси