(ВІДЕО) Прикордонники Ізмаїльського загону беруть участь у багатонаціональних навчаннях «Сі Бриз-2017»

НАЗАД
15 липня 2017 10:13

Вперше за 10 років, у сухопутній компоненті міжнародних навчаннях «Сі Бриз-2017» взяли участь прикордонники. Зокрема, охоронці кордону представлені на ній комендатурою швидкого реагування Ізмаїльського загону.

Вперше за 10 років,  у сухопутній компоненті міжнародних навчаннях  «Сі Бриз-2017» взяли участь прикордонники. Зокрема, охоронці кордону представлені на ній комендатурою швидкого реагування Ізмаїльського загону.

З 10 липня на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан» розбито військовий табір та розпочато навчання за участю американських колег. У взаємодії з іншими військовими формуваннями країн-учасниць, прикордонні спецпризначенці виконують завдання  у складі батальйонно-тактичної групи.

Головним завданням наземної компоненти – є відпрацювання дій батальйону при виконанні миротворчих функцій. В ході навчань проводиться залагодження підрозділів морської піхоти США, Збройних сил України та українських прикордонників.

Протягом цих днів «зелені берети» проводили стрільби із протитанкових гранатометів СПГ-9, із 82-мм мінометів БМ-82 та 60-мм мінометів, що стоять на озброєні в армії США. Також було проведено ряд стрільб зі стрілецької зброї у різних умовах.

Разом із взаємодіючими підрозділами практично відпрацьовано подолання водної перешкоди – амфібійні  дії, штурм об’єкту, засідка та контрзасідкові дії, організація патрулювання у місці ймовірного контакту з противником, а також питання тактичної медицини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси