Прикордонники Херсонського загону виявили понад 2 кілометри браконьєрських сіток

НАЗАД
06 травня 2017 12:03

Учора прикордонники відділу «Очаків» Херсонського загону в рамках протидії протиправній діяльності у контрольованих прикордонних районах спільно з представниками Держрибоохорони провели патрулювання акваторії Дніпровсько-Бузького лиману.

Учора прикордонники відділу «Очаків» Херсонського загону в рамках протидії протиправній діяльності у контрольованих прикордонних районах спільно з представниками Держрибоохорони провели патрулювання акваторії Дніпровсько-Бузького лиману. За результатом заходів було виявлено 29 месинових сіток завдовжки понад 2 кілометри з уловом більше 800 рибин.

Заборонені знаряддя лову вилучили представники рибного господарства, а водні живі ресурси встановленим порядком випустили в акваторію лиману.

Варто зауважити, що за грубе порушення правил рибальства громадяни несуть адміністративну відповідальність та можуть бути оштрафовані на суму від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення. А у випадку незаконного зайняття рибним промислом, якщо заподіяно істотну шкоду, громадяни несуть кримінальну відповідальність та можуть бути позбавлені волі на строк до 3 років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси