Прикордонники Чернівецького загону допомогли врятувати життя чоловіку, якому стало погано

НАЗАД
30 квiтня 2017 16:09

Сьогодні вранці, прикордонним нарядом мобільної застави «Чернівці», що повертався після виконання завдань до підрозділу, на одній із доріг населеного пункту Селятин було виявлено групу людей та чоловіка, якому стало погано

Сьогодні вранці, прикордонним нарядом мобільної застави «Чернівці», що повертався після виконання завдань до підрозділу, на одній із доріг населеного пункту Селятин було виявлено групу людей та чоловіка, якому стало погано. Місцеві жителі побачивши прикордонників попросили про надання допомоги літньому чоловікові у якого трапився епілептичний приступ та який задихався.

Охоронці кордону оцінивши ситуацію одразу ж відреагували та надали необхідну первинну допомогу та до прибуття швидкої слідкували за станом чоловіка. З прибуттям швидкої медичної допомоги співробітники Держприкордонслужби допомогли транспортувати хворого до автомобіля. Медичні працівники підтвердили тяжкий стан чоловіка та подякували прикордонникам за оперативну надану допомогу, яка допомогла врятувати життя.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси