Прикордонниками Житомирського загону затримано трьох екстремалів

НАЗАД
16 серпня 2017 10:31

Учора на Київщині за інформацією прикордонників Житомирського загону співробітниками поліції затримано трьох екстремальних туристів із Києва, які намагались незаконно потрапити в зону відчуження.

Державна прикордонна служба України у взаємодії з представниками Національної поліції продовжує системні заходи щодо недопущення незаконного потрапляння осіб в зону відчуження.

Так, учора на Київщині за інформацією прикордонників Житомирського загону співробітниками поліції затримано трьох екстремальних туристів із Києва, які намагались незаконно потрапити в зону відчуження.

Наразі представниками Національної поліції за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнала радіоактивного забруднення, на 25-річного та двох 28-річних молодиків складені процесуальні документи.

Варто зазначити, що тільки з початку цього року прикордонниками спільно з представниками поліції затримано 59 екстремалів. У цій категорії були не тільки наші співвітчизники, а й громадяни Республіки Білорусь, Росії та Литви.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси