Прикордонник Житомирського загону: «Після спілкування з Беатою Куркуль на картини дивлюсь по новому»

НАЗАД
18 березня 2019 14:35

Днями до Житомирського прикордонного загону завітала відома художниця, автор багатьох патріотичних робіт, митець, волонтер і просто чарівна жінка Беата Куркуль.

Відвідати охоронців кордону північних рубежів нашої держави Беата відгукнулась на запрошення начальника загону полковника Богдана Коваля.

Під час візиту художниця відвідала відділ прикордонної служби «Овруч», поспілкувалась із персоналом цього підрозділу, ознайомилась з історією створення відділу, специфікою його службової діяльності та побуту. А військовослужбовці отримали ексклюзивну можливість почути коментарі з вуст митця про історію своїх картин, про персонажі та місця подій, що зображено на її творах, репродукцію яких використано в патріотичному оформленні інтер’єру службових приміщень.

«Після спілкування з автором робіт, на картини дивлюсь по новому. Це неповторно спостерігати за емоціями людини, яка вклала частину своєї душі в зображення на полотні, а зараз стоїть перед нами і розповідає, що саме надихнуло її на створення кожного з них» - затамовуючи подих розповідає начальник відділу прикордонної служби «Овруч» Кирило Дремлюга.

Також прикордонники провели для гості екскурсію вздовж лінії державного кордону, в міжнародному пункті пропуску «Виступовичі», на спеціальних місцях несення служби прикордонних нарядів, а також показали художниці мальовничі місця Поліського прикордоння.

На згадку про свій візит Беата зробила запис в альбомі історії відділу, зі словами вдячності за отримані позитивні емоції, який був доповнений загальним фото.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси