Прикордонна родина Донецького загону поповнилася новобранцями

НАЗАД
19 сiчня 2022 09:33

Учора в Донецькому прикордонному загоні новоприбулі військовослужбовці урочисто присягнули на вірність Україні, захищати її суверенітет та територіальну цілісність, а також сумлінно і чесно виконувати свій військовий обов’язок.

Протягом місяця новобранці проходили необхідну підготовку, поєднували теоретичні знання з практичними навичками.

«Відданість народу, державі означає сумлінне виконання військовим своїх обов’язків щодо захисту свободи та національної незалежності. Пам’ятайте, що найважчий злочин – це порушення військової присяги, зрада народу і Батьківщини! Кожен з вас має розуміти, що успіх загальної справи залежить від високої організованості, усвідомлення кожним військовослужбовцем своєї значущості, персональної відповідальності за виконання поставлених завдань. Сьогодні Україна переживає нелегкі часи, нелегко і прикордонникам. Та пори всі складнощі, вони сумлінно несуть службу, як по всьому периметру державного кордону, так і в районі проведення операції Об’єднаних сил», – наголосив заступник начальника прикордонного загону полковник Ігор Кучер.

Вітаємо військовослужбовців, які обрали для себе почесну, відповідальну та престижну справу – бути прикордонником. Це поважна та престижна професія! Бажаємо всім вірно та сумлінно виконувати свій конституційний обов’язок – охороняти кордон держави!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси