Представники міжнародної Консультативної Місії ЄС побували у Західному регіональному управлінні ДПСУ

НАЗАД
12 червня 2021 08:43

EUAM – міжнародна Консультативна Місія ЄС (КМЄС), яка надає Україні допомогу з реформування сектору цивільної безпеки України.

У рамках взаємодії та розвитку міжнародної співпраці між Державною прикордонною службою України з EUAM, представники Місії побували у Західному регіональному управлінні.

З делегацією на чолі з Головою КМЕС в Україні Антті Хартікайненом зустрівся начальник Західного регіонального управління Віктор Бабюк.

Під час зустрічі було обговорено питання поточної та майбутньої співпраці. Віктор Бабюк ознайомив гостей із завданнями та основними напрямками протидії незаконній діяльності, яка має місце на західних ділянках кордону України. Зокрема, щодо протидії так званій «повітряній контрабанді» з використанням безпілотних літальних апаратів та малої авіації. Також було зауважено, що контрабандисти задля прихованого переміщення сигарет використовують найсучасніші засоби зв’язку та спостереження.

Водночас Антті Хартікайнен повідомив, що 01 червня 2021 року  Мандат Місії в Україні розширено та посилено координаційну роль співпраці Місії у сфері реформування цивільного сектору безпеки. Крім того, він наголосив на основних пріоритетах в діяльності Місії та у подальшій співпраці з Державною прикордонною службою України.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси