Представники Верховної Ради України, Європарламенту та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців побували в прикордонників у районі АТО

НАЗАД
20 лютого 2017 19:38

Сьогодні військовослужбовців Держприкордонслужби, які несуть службу у районі проведення АТО, відвідали високоповажні гості.

Сьогодні військовослужбовців Держприкордонслужби, які несуть службу у районі проведення АТО, відвідали високоповажні гості. Зокрема до управління Краматорського прикордонного загону з ознайомчим візитом прибули Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, народний депутат України Марія Іонова та депутат Європейського парламенту Ребекка Хармс.

Крім того, в цей день загін також відвідав представник Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Сайфуллах Мехрабі.

Гості поспілкувались з військовослужбовцями, ознайомилися з їх умовами несення служби і побутом. Крім того, вони подарували прикордонникам велику кількість сучасної комп’ютерної техніки, системи відеореєстрації та офісні меблі.  

У свою чергу керівництво загону подякувало представникам Верховної Ради України та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців за підтримку, адже для кращого виконання завдань під час несення служби та повсякденної діяльності в нинішніх умовах вона вкрай необхідна прикордонникам. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси