Правоохоронцями виявлено іноземця, який перебував у розшуку, та, можливо, причетний до НЗФ

НАЗАД
14 квiтня 2017 11:39

Офіцери оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, спільно з представниками УСБ України, ГУ НП та ДМСУ виявили в Одесі громадянина однієї з країн СНД, який, знаходячись в розшуку, легалізувався в Україні викор

Офіцери оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, спільно з представниками УСБ України, ГУ НП та ДМСУ виявили в Одесі громадянина однієї з країн СНД, який, знаходячись в розшуку, легалізувався в Україні використовуючи чужі підроблені документи.

За оперативною інформацією правоохоронців, даний громадянин вже тривалий час незаконно перебував в Україні. В поле зору правоохоронців він потрапив, коли почав займатися виготовленням і розміщенням на інформресурсах продукції сепаратистської спрямованості. Крім того, його підозрюють у можливій причетності до терористичних угрупувань.

На підставі оперативних даних, було прийнято рішення про проведення обшуку за місцем проживання вказаної особи.

У результаті обшуку співробітниками Держприкордонслужби спільно з СБУ та слідчим відділом НПУ в Одеській області, в рамках кримінального провадження виявлено та вилучено підроблений паспортний документ громадянина України на чужі установчі дані та підроблене посвідчення водія. Фіктивні документи правопорушник придбав на сході країни.

Чоловіку оголошено підозру, тривають подальші слідчі дії.

Також вивчається інформація щодо причетності зловмисника до незаконних збройних формувань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси