Правоохоронці затримали ще одного учасника незаконних збройних формувань

НАЗАД
14 квiтня 2021 15:11

47-річного жителя Волноваського району затримали в селищі Мирне

Тривають активні заходи оперативно-розшукових підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби щодо встановлення, затримання та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які брали участь або сприяли російській збройній агресії проти нашої країни.

Так, днями, в селищі Мирне, військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу Донецького прикордонного загону спільно зі співробітниками відділу кримінальної поліції Волноваського РВП ГУНП України в Донецькій області, затримали 47-річного жителя Волноваського району.

У 2014 році чоловік добровільно вступив до незаконних збройних формувань так званої «ДНР». Він виконував завдання російських кураторів, одним з яких, було патрулювання вулиць та чергування на блок-постах з вогнепальною зброєю у м. Донецьк.

За даним фактом, за матеріалами військовослужбовців оперативно-розшукового підрозділу Донецького прикордонного загону, Національна поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» та згодом оголосила підозру.

Подальші слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси