Правоохоронці виявили на Буковині склад сигарет на 1,4 мільйона гривень

НАЗАД
12 лютого 2017 11:34

Велику партію сигарет виявили правоохоронці у прикордонні Буковини в рамках проведення спільних заходів по виявленню місць накопичення та запобіганню переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Велику партію сигарет виявили правоохоронці у прикордонні Буковини в рамках проведення спільних заходів по виявленню місць накопичення та запобіганню переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Під час реалізації інформації, що надійшла від співробітників СБУ та за їх участю, міжвідомча група, до складу якої увійшли військовослужбовці оперативних підрозділів Держприкордонслужби та Національної поліції, вчора вночі виявила склад з 117 ящиками сигарет з підакцизними марками.

Товар під час проведення санкціонованого огляду правоохоронці знайшли в приватному приміщенні  жителя  населеного пункту Селятин.  

Попередня сума виявленої тютюнової продукції склала близько 1,4 мільйона гривень.Сигарети доставлено до відділу прикордонної служби «Селятин». Наразі заплановано їх передачу представникам ДФС в Чернівецькій області.

На даний час тривають слідчі дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси