(ВІДЕО)Правоохоронці Одещини затримали мікроавтобус з рибою на понад 2 мільйони гривень

НАЗАД
08 червня 2017 09:34

Автомобіль з понад 2 тоннами незаконно виловленої риби затримали сьогодні вночі правоохоронці на Одещині.

Автомобіль з понад 2 тоннами незаконно виловленої риби затримали сьогодні вночі правоохоронці на Одещині.

Інформацію щодо можливого правопорушення, яку дістали оперативні співробітники прикордонного відомства, вдалося реалізувати спільними зусиллями співробітників Держприкордонслужби, УЗЕ ДЗЕ Нацполіції та представників Держрибоохорони.

Мікроавтобус «Мерседес Спринтер» для перевірки спільна міжвідомча група, до складу якої також увійшли прикордонники відділу "Вилкове" Ізмаїльського загону, зупинила в м. Вилкове.

З`ясувалося, що громадянин України перевозив в авто близько 1,6 тонни калкана, більше 130 кілограмів цінних порід - осетра та севрюги, які занесені до Червоної книги, та понад 160 кілограмів інших порід риби. В ході опитування водій не зміг пояснити місце та спосіб вилову риби., як і не зміг надати потрібних документів.

По даному факту до Кілійського відділення Національної поліції направлено повідомлення за ст. 249 ККУ (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). До Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР.

Загальна сума завданих збитків державі склала понад 2 мільйони гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси