Повернувся з-за кордону, щоб боронити рідну землю

НАЗАД
05 серпня 2022 09:49

Дмитро – фахівець будівельної справи. Але з початком повномасштабного вторгнення ворога з півночі одягнув військову форму та взяв до рук зброю.

24 лютого він був за кордоном. Прочитавши в новинах, що московити масованою ордою вдерлись в Україну, прийняв рішення негайно повернутись та боронити рідну землю!

«Запам’яталось… Коли повертавсь, на кордоні людей безліч, але здебільшого всі їдуть на виїзд з країни. Проте таких як я, хто їхав на Батьківщину, також було немало. І майже усі, хто повертався з-за кордону, їхали з однією метою – бити ворога, бити нещадно, до останнього подиху загарбника», - згадує Дмитро.

Вже 25 лютого чоловік прибув до прикордонного загону, адже в прикордонному відомстві проходив строкову та службу за контрактом. Після звільнення зі служби залишався в резерві органу охорони кордону і от, коли настав час, знову в строю. Захищає північні рубежі України у складі одного з мобільних підрозділів Держприкордонслужби.

На повернення Дмитра чекає дві доньки. «Зроблю все, щоб вони за жодних обставин не побачили жахіть війни», - каже прикордонник. Розповідає, що це основна мотивація зробити так, щоб не довелось воювати дітям. І не може бути по-іншому.

«Маємо боронити рідний край! Задля дітей! Заради їх майбутнього! Заради миру на рідній землі! Заради вільної України!», - стверджує Дмитро й додає: «Після перемоги міста та села відбудуємо, неодмінно відбудуємо, запевняю вас, як спеціаліст своєї справи. Але наразі маємо вистояти, витримати та вигнати окупантів зі своєї землі».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси