Понад 7,5 тисяч пачок контрабандних сигарет виявили прикордонники на Одещині та Буковині

НАЗАД
18 серпня 2017 11:01

Учора на ділянці Подільського загону спільною міжвідомчою групою в складі офіцерів оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Подільськ», співробітників УСБУ та фіск

Учора на ділянці Подільського загону спільною міжвідомчою групою в складі офіцерів оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Подільськ», співробітників УСБУ та фіскальної служби в районі населеного пункту Соболівка, що на Одещині, затримали автомобіль «Opel» під керуванням нашого співвітчизника. Під час огляду транспортного засобу було виявлено майже 5,3 тисяч пачок сигарет молдовського виробництва.

Тютюнові вироби, вартістю понад 100 тисяч гривень, вилучено встановленим порядком. Наразі встановлюються причетні особи до незаконного переміщення сигарет на територію України.

Крім того, у ході реалізації оперативної інформації прикордонники відділу «Герца» Чернівецького загону поблизу державного кордону виявили двох осіб, які рухались із підозрілими пакунками до сусідньої Румунії. Під час спроби затримання порушників, військовослужбовці здійснили попереджувальний постріл вгору з пристрою для відстрілу гумовими кулями. На жаль невідомі втекли, покинувши 2 пакунки, у яких знаходились 2,3 тисячі пачок контрабандних сигарет.

По даному факту тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси