Понад 200 інспекторів прикордонної служби успішно завершили навчання в Навчальному центрі Держприкордонслужби

НАЗАД
03 листопада 2016 15:25

Нещодавно у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби.

Нещодавно у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби.

Напередодні, понад 200 курсантів здавали іспити з фізичної, вогневої, тактичної та спеціальної підготовки та  демонстрували свої знання здобуті під час навчання. Після оголошення наказу про затвердження результатів іспитів курсанти отримали свідоцтва про закінчення навчання. Серед випускників, які успішно завершили навчання був також і молодший сержант Ігор Сирбу, брат героя-прикордонника, який  загинув поблизу населеного пункту Зеленопілля захищаючи цілісність, недоторканість та державний суверенітет України.

Начальник Навчального центру особисто вручив свідоцтва кращим курсантам, які показали відмінні результати у навчанні.  

«В цей нелегкий для усієї держави час, ви покликані бути одними з тих, хто стане на захист цілісності та неподільності нашої Батьківщини. Я впевнений, що завдяки набутим знанням та навичкам ви спроможні подолати всі труднощі військової служби і з честю та гідністю будете виконувати покладені завдання і військовий обов’язок» – зазначив полковник Дмитро Коцеруба.

До привітальних слів приєдналися ветерани Навчального центру, духовенство, рідні та близькі. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси