Підсумки роботи конференції: «Криміналістика – наука сучасних технологій»

НАЗАД
25 вересня 2017 13:41

Днями у Кракові, Республіка Польща, відбулася міжнародна наукова конференція «Криміналістика – наука сучасних технологій». Державну прикордонну служби України на заході представляв фахівець Головного експертно-криміналістичного центру

Днями у Кракові, Республіка Польща, відбулася міжнародна наукова конференція «Криміналістика – наука сучасних технологій». Державну прикордонну служби України на заході представляв фахівець Головного експертно-криміналістичного центру.

Участь у міжнародній зустрічі взяли також представники центральної криміналістичної лабораторії Національної поліції в Варшаві та Кракові, кафедр криміналістики університету ім. Ягелонського, інституту судових експертиз ім. Й. Вас-Губала, гірничо-металургійної академії ім. С. Сташица в Кракові та університету в Білостоку, лабораторії державного поліграфічного комбінату по виготовленню цінних паперів в Республіці Польща, Консульства США в Кракові та регіонального відділу безпеки Посольства США в Україні та інші відомі наукові працівники різних академічних центрів Польщі і Європи.

У своїй доповіді представник прикордонного відомства України зосередив увагу учасників конференції на способах підробки проїзних документів, які були виявлені на території нашої держави.

На конференції були представленні проекти розвитку та втілення новаторських технологій, які покращують роботу правоохоронних органів для ефективної боротьби із злочинністю.

 Експерти, фахівці, наукові працівники та запрошені гості ознайомились з найсучаснішими досягненнями техніки, криміналістики та використанням приладів для досліджень. Також у рамках програми були проведені лекції та дискусії за тематикою конференції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси