Підроблені документи та номера кузовів виявлено на державному кордоні

НАЗАД
22 грудня 2017 10:03

Три транспортних засоби з невідповідністю номерів кузовів та із підробленим свідоцтвом про реєстрацію виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Три  транспортних засоби з невідповідністю номерів кузовів та із підробленим свідоцтвом про реєстрацію виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Так учора, в пункті пропуску «Катеринівка» прикордонники Сумського загону під час здійснення заходів контролю виявили невідповідність номера кузова причепу автомобіля «DAF» 1997 року випуску із даними, зазначеними в реєстраційних документах. Громадянин Молдови прямував транспортним засобом молдовської реєстрації до України.

А в пункті пропуску  «Бачівськ» правоохоронці викрили невідповідність номеру кузова автомобіля «SAAB» 2004 року випуску російської реєстрації. За кермом перебував громадянин Росії. 

Наразі транспортні засоби вилучені працівниками поліції. Стосовно водіїв складені протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) та передано працівникам Нацполіції.

Кім того, в пункті пропуску «Сеньківка» під час перевірки документів прикордонники Чернігівського загону зафіксували  підроблене свідоцтво про реєстрацію на легковий автомобіль «Ford» 2008 року випуску. За кермом транспортного засобу  української реєстрації  перебувала громадянка України.

Іномарку та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси