Під час в`їзду в Україну прикордонники затримали два автомобілі «Рено» з невідповідними та підробленими номерами кузовів

НАЗАД
26 лютого 2017 11:54

Два автомобілі марки «Рено», в яких номери кузовів не співпадали з номерами технічних паспортів та, можливо, були підроблені, затримали співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці учора під час в`їзду в Україну.

Два автомобілі марки «Рено», в яких номери кузовів не співпадали з номерами технічних паспортів та, можливо, були  підроблені, затримали співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці учора під час в`їзду в Україну.

Так, прикордонники Сумського загону у пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, зупинили автомобіль «Рено» 2013 року випуску, за кермом якого був громадянин Молдови.  Під час заходів контролю правоохоронці виявили невідповідність номеру кузова автомобіля з даними технічного паспорту.

А на кордоні з Польщею, у пункті пропуску "Шегині", прикордонники Мостиського загону затримали автомобіль такої ж марки, за кермом якого їхав громадянин Польші. В ході перевірки охоронці кордону помітили ознаки підробки номеру кузова іномарки.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

За обома виявленими правопорушення складені відповідні матеріали. Водіїв та автомобілі передано співробітникам Національної поліції в Сумській та Львівській областях для подальшого встановлення обставин та правових рішень.

Відмітимо, що загалом з початку року співробітники Держприкордонслужби вже викрили близько 70 різноманітних автівок, майже 40 із них мали невідповідність інформації в документах, підроблені номери кузовів чи агрегатів тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси