Перший заступник Голови Держприкордонслужби зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні

НАЗАД
29 квiтня 2017 11:46

Учора в Києві перший заступник Голови Державної прикордонної служби України зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні.

 

Учора в Києві перший заступник Голови Державної прикордонної служби України зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні.

Зустріч пройшла в Посольстві Азербайджанської Республіки в Україні, під час якої було обговорено порядок перетинання державного кордону громадянами України й Азербайджану та питання щодо створення комфортних умов для взаємних поїздок громадян.

На початку зустрічі Василь Серватюк подякував Азербайджанській стороні за плідну співпрацю в рамках виконання Угоди про безвізові поїздки громадян. Також він зазначив, що важливим елементом розвитку відносин між країнами, є наявність прямого повітряного та залізничного сполучення між Україною та Азербайджанською Республікою.

Крім того, першим заступником Голови Держприкордонслужби була запропонована підтримка тісної комунікації для вирішення проблемних питань і створення комфортних умов перетину державного кордону України громадянами Азербайджану і налагодження взаємодії з розв'язання нагальних проблемних питань в майбутньому.

Варто зазначити, що українська сторона запевнила в тому, що Держприкордонслужба України буде вживати всі заходи для створення комфортних умов перетину державного кордону України громадянами Азербайджану, але за умови дотримання ними вимог чинного законодавства України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси