Пам'ять про Героя житиме вічно!

НАЗАД
14 серпня 2022 12:00

Впродовж 8 років Україна страждає від збройної агресії північного сусіда, який цинічно називає себе старшим братом.

Не залишилося жодної сім'ї, кого б не торкнулася війна. Одні з перших, хто відчув підлість «братського» народу були прикордонники Донецького загону.

В серпні 2014 року російські збройні формування здійснювали щоденні обстріли позицій прикордонників поблизу пункту пропуску «Успенка», адже на  цьому напрямку диверсійно-розвідувальні групи противника намагалися проникнути на територію України.

14 серпня 2014 року прикордонний наряд на чолі зі старшим прапорщиком Романом Дюміним ніс службу біля мосту в районі пункту пропуску. Прикордонники виявили групу ворожих диверсантів та вступили з ними в бій.

Ціною власного життя старший прикордонного наряду відбив атаку противника. Роман Дюмін отримав у тому бою смертельне поранення.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, високопрофесійне виконання службового обов’язку указом Президента України прикордонника Романа Дюміна посмертно нагороджено орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ ступеня.

Ми пам’ятаємо кожного відважного патріота, який поклав своє життя за незалежність України.

Вічна Слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси