Олег Слободян розповів про обстановку в районі проведення АТО

НАЗАД
02 березня 2017 15:53

В Укрінформі під час брифінгу помічник Голови Держприкордонслужби – прес-секретар Олег Слободян проінформував про обстановку в районі проведення АТО.

В Укрінформі під час брифінгу помічник Голови Держприкордонслужби – прес-секретар Олег Слободян проінформував про обстановку в районі проведення АТО.

Зокрема, Олег Слободян повідомив, що обстановка продовжує зберігатися напруженою, але контрольованою. Впродовж тижня російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції захисників України на лінії дорожніх коридорів. Під обстріл двічі потрапляв контрольний пост «Марʼїнка» та один раз – «Майорськ».

Також помічник Голови Держприкордонслужби розповів, що сьогодні неподалік від КрП «Майорськ» була виявлена міна яка, ймовірно, не розірвалася під час одного із обстрілів з боку російсько-терористичних військ та застрягла на узбіччі дороги. Прикордонниками було відразу повідомлено ДСНС та вжито заходів щодо убезпечення мирних мешканців. Наразі міна знешкоджена, пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється в штатному режимі.

«Крім того, близько 12-ї години російсько-терористичні війська із мінометів та стрілецької зброї розпочали обстріл позицій ЗСУ та прикордонників поблизу КрП «Шахта Родіна». Обстріл завершився приблизно за півгодини. Під час обстрілу ніхто з захисників України не постраждав», - розповів Олег Слободян.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси