Олег Слободян: Довіра населення до Державної прикордонної служби зросла приблизно на 8 %

НАЗАД
23 лютого 2017 14:17

Основним для Державної прикордонної служби України є подальша робота над підняттям довіри серед населення. Минулий рік показав, що нам вдалося досягнути значного показника у цьому напрямку

«Основним для Державної прикордонної служби України є подальша робота над підняттям довіри серед населення. Минулий рік показав, що нам вдалося досягнути значного показника у цьому напрямку», - зазначив під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретар Олег Слободян.

Він додав, що довіра населення до Державної прикордонної служби зросла приблизно на 8 % і відомство не буде зупинятись на досягнутому, аби виправдати всі сподівання суспільства.

Крім того, Олег Слободян сказав, що цей рік Державна прикордонна служба України розпочала досить динамічно.

«За усіма напрямками зберігається позитивна динаміка. Відомство продовжує зосереджувати основну увагу на протидії протиправній діяльності на кордоні, в першу чергу незаконному переміщенню сигарет, спирту, бурштину, незаконній міграції та інших злочинних дій», - сказав помічник Голови Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси