Офіцери інформаційно-аналітичних підрозділів Держприкордонслужби пройшли двотижневий спеціалізований курс з аналізу ризиків

НАЗАД
29 квiтня 2017 15:14

Учора в Національній академії Держприкордонслужби завершено двотижневий спеціалізований курс з аналізу ризиків для офіцерів інформаційно-аналітичних підрозділів органів охорони державного кордону. За окремо розробленою Програмою здійснено підготовку 10 оф

Учора в Національній академії Держприкордонслужби завершено двотижневий спеціалізований курс з аналізу ризиків для офіцерів інформаційно-аналітичних підрозділів органів охорони державного кордону. За окремо розробленою Програмою здійснено підготовку 10 офіцерів-аналітиків Держприкордонслужби.

В рамках проведення спеціалізованого курсу відбулася відеоселекторна нарада з його учасниками, під час якої директор Департаменту аналізу та оцінки інформації Адміністрації Держприкордонслужби звернув увагу на належне інформаційно-аналітичне забезпечення сфери безпеки державного кордону у широкому розумінні цього поняття. Він підкреслив, що "врай необхідно використовувати всі існуючі інструменти для обробки інформації та залучати можливості як вертикалі управління, так і взаємодіючих органів на місцях.

Одночасно слухачі спеціалізованого курсу та професорсько-викладацький склад кафедри прикордонної безпеки мали змогу обговорити з начальником управління аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби полковником Андрієм Віхтюком робочий проект нової Інструкції з організації аналізу ризиків у Державній прикордонній службі України, яка опрацьована з урахуванням спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків держав – членів Європейського Союзу (CIRAM 2.0) та національного досвіду, який по завершенню навчання спільно з керівництвом Національної академії урочисто вручив випускникам сертифікати.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси