Офіцера-корупціонера затримали під час спроби підкупу начальника

НАЗАД
28 липня 2021 13:55

У Маріуполі внутрішньою безпекою Держприкордонслужби затриманий корупціонер, який намагався дати 400 доларів США своєму начальнику, щоб відкупитися від відповідальності.

Формування доброчесності та боротьба з корупцією є одним із пріоритетних напрямків діяльності Державної прикордонної служби України. У Донецькому загоні викрили ознаки причетності одного з офіцерів до вимагання хабарів від капітанів іноземних суден. Корупціонер вирішив підкупити свого начальника, щоб той не вживав жодних заходів для притягнення підлеглого-хабарника до відповідальності.

Доброчесний керівник, як належить, повідомив офіцерів внутрішньої та власної безпеки про «щедру» пропозицію підлеглого. Після того, як офіцер-корупціонер передав хабар, він був затриманий міжвідомчою групою, до якої входили представники внутрішньої та власної безпеки загону та співробітники Державного бюро розслідувань міста Краматорськ (з м.д. Маріуполь). Заходи проводилися під процесуальним керівництвом Маріупольської Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси