Обстежують місцевість та виявляють порушників

НАЗАД
18 квiтня 2021 09:11

З метою забезпечення надійного захисту державного кордону та ефективній протидії незаконній діяльності прикордонники активно використовують безпілотні авіаційні комплекси «Spectator-M» українського виробництва.

Для допуску на керування сучасною технікою персоналу необхідно щороку проходити відповідний контроль. З цією метою військовослужбовці Житомирського прикордонного загону прибули до Центру підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем Головного центру, де пройшли щорічну обов'язкову перевірку.

Вони підтвердили високі знання з призначення, можливостей та тактико-технічних характеристик безпілотних авіаційних комплексів МП-1 «Spectator-М». Також продемонстрували необхідний рівень знань керівних документів з організації та виконання польотів державної авіації, вимог аеронавігаційного, метеорологічного та орнітологічного забезпечення польотів.

На практичних польотах фахівці з повітряного моніторингу здійснювали політ за маршрутом, обстеження визначеного району, супроводжували умовного порушника та наводили на нього прикордонний наряд.

Використовуючи в службовій діяльності зразки сучасної техніки Держприкордонслужба забезпечує надійний захист рубежів державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси