Нове життя під час війни

НАЗАД
25 березня 2023 09:55

«Попри обстріли та сирени життя продовжується. Його не можна зупинити, відкласти на завтра», - говорить прикордонник Андрій. - А нове життя – то диво, яке надихає, додає сил та мужності для подолання випробувань війни».

У родині прикордонника велика подія – разом з рідними та побратимами він забрав з пологового будинку кохану дружину і донечку.

З початком повномасштабного вторгнення Юлія, дружина захисника, не залишила рідне місто, а стала волонтеркою, аби допомагати військовим з амуніцією, предметами першої необхідності тощо та хоч інколи бачити коханого. Щасливими батьками подружжя вже стало вдруге, старшій донечці Мілані виповнилося 5 рочків. Вона з нетерпінням чекає, коли нарешті обійме молодшу сестричку!

Незважаючи ні на що, дітки в Україні народжуються! Це найкраще свідчення того, що Перемозі неодмінно бути, а дитячий сміх знову лунатиме вулицями наших незалежних міст і сіл!

Молодим батькам та їх донечкам бажаємо міцного здоров’я, добра, без ревунів та обстрілів, мирного неба, щоб тато швидше повернувся з Перемогою і завжди був поруч!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси