Найстаріший ветеран-прикордонник Сумщини відзначив свій 101-й День народження

НАЗАД
01 березня 2021 09:41

Днями відзначив свій 101-й День народження найстаріший ветеран-прикордонник Сумщини полковник у відставці Григорій Аксентійович Батурин.

Окрім рідних і близьких з Днем народження іменинника привітали керівництво Сумського прикордонного загону та колеги-ветерани Сумської міської громадської організації «Спілка прикордонників».

Ветеран Другої світової війни полковник у відставці Григорій Аксентійович Батурин віддав військовій службі 29 років, з яких 23 – службі на кордоні. До 1943 року Григорій Аксентійович був військовим зв’язківцем, а з 1946 року, після закінчення з відзнакою Саратовського військового училища, проходив службу на офіцерських посадах медичного фельдшера в Західному (Білоруському), Забайкальському та Середньоазіатському прикордонних округах.

Звільнився в запас у 1969 році з посади старшого фельдшера Бахарденського прикордонного загону у військовому званні майора. Після звільнення майже 25 років працював фельдшером Сумської рятувально-водолазної станції.

Григорій Аксентійович виростив і виховав двох доньок. Має трьох онуків і п’ять правнуків.

Прикордонники щиро зичать ветерану міцного здоров’я, добробуту, оптимізму, родинного затишку, мирного неба над головою та ще довгих років життя!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси