Найкращий фідбек для захисника країни

НАЗАД
29 листопада 2022 14:10

Прикордонник Леонід Лосєв строкову службу проходив у Мукачівському прикордонному загоні, згодом навчався на менеджера та працював.

Однак в країну прийшла війна і хлопець знову став у стрій разом з прикордонниками.

З перших днів війни 23-річний киянин ніс прикордонну службу в Чернігівській області та разом із побратимами захищав місто Чернігів, яке ворог нещадно обстрілював з авіації та артилерії.

Після того, як українські військові викинули окупантів з цих територій, прикордонник вибув з підрозділом на Донецький напрямок. Бої поблизу Володимирівки тривали дуже тяжкі, ворог не шкодував снарядів та техніки. Через кілька тижнів героїчної оборони молодший сержант Леонід Лосєв внаслідок ворожого мінометного обстрілу отримує тяжке поранення.

Захисника вдалося врятувати, однак після кількох складних операцій йому довелося ампутувати праву ногу.

Зараз прикордонник проходить реабілітацію та має багато мрій, серед яких і мрія побувати у своєї улюбленої команди «Динамо» на матчі, адже до війни був їх пристрасним фанатом.

До речі, київське «Динамо», дізнавшись про поранення свого вболівальника, взяло шефство над прикордонником, а кілька членів команди – Сергій Сидорчук, Денис Попов і Владислав Кабаєв згодом прийшли провідати його до одного зі медзакладів, де перебуває Леонід.

Футболісти вислови вдячність та захоплення мужністю героя та домовилися, що після протезування Леонід здійснить перший удар по м'ячу в одному з матчів «Динамо».

Життя триває, прямуємо до Перемоги разом! І вона неодмінно настане!

ФОТО: https://www.facebook.com/fcdynamoua/ 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси