Найбільший український професійний хоровий колектив завітав до прикордонників

НАЗАД
16 сiчня 2022 18:26

Учасники Вокально-хорової студії при Національному заслуженому українському народному хорі України імені Григорія Верьовки сьогодні відвідали Головний центр підготовки особового складу Держприкордонслужби

Неперевершена феєрія танців, вишуканої пісні, віртуозних музичних номерів зачарувала присутніх глядачів. Півторагодинне свято таланту і краси промайнуло яскравим сяйвом. Виконавці дарували глядачам піднесені емоції та незабутні враження. Номери завершувалися вибухом оплесків, вигуками «браво» на честь співаків, танцюристів та музикантів.

Такі концерти не лише підіймають настрій, додають сил та впевненості, а ще й зміцнюють патріотизм прикордонників. Держприкордонслужба України завжди поважає кожного прикордонника та піклується про його соціальний та морально-психологічний стан.

По завершенню концерту колектив Вокально-хорової студії мав змогу ознайомитись із Головним центром підготовки особового складу прикордонного відомства. Разом з тим, вони відвідали Центральний музей Держприкордонслужби України, який є унікальним закладом в нашій державі, що відображає історію виникнення та еволюцію розвитку прикордонної служби в Україні.

Почесні гості мали змогу ознайомитися зі славетним минулим захисників кордону Батьківщини та відчути свою причетність до напруженого ритму сьогодення українських охоронців кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси