Навчальний центр Держприкордонслужби відвідали експерти прикордонної Варти Республіки Польща

НАЗАД
22 жовтня 2016 09:48

З 18 по 21 жовтня 2016 року відбувся візит представників Прикордонної Варти Республіки Польща, які являються експертами Міжнародної організації з міграції, до Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені

З 18 по 21 жовтня 2016 року відбувся візит представників Прикордонної Варти Республіки Польща, які являються експертами Міжнародної організації з міграції, до Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Представники іноземної делегації провели моніторинг майна, що було отримано Навчальним центром за останні 3 роки, ознайомились з результатами досягнутими Навчальним центром в питаннях вдосконалення навчального процесу. Також експертами перевірено готовність навчального закладу до проведення пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Нагадаємо, що конкурсний відбір на заміщення посад у відділах прикордонної служби «Бориспіль»  та «Краківець», в рамках  пілотного проекту «Нове обличчя кордону», розпочнеться 20 лютого 2017 року. Усі кандидати, в тому числі з числа цивільної молоді, зможуть взяти участь.  Реєстрація анкет від кандидатів буде проходити виключно в електронному вигляді, без зовнішнього впливу, що є основною умовою відкритості конкурсу. А після завершення відбору кандидати пройдуть курс професійної підготовки і лише по його завершенню приступлять до самостійного несення служби. Адже кінцевою метою проекту є створення модельних відділів прикордонної служби з професійним, вмотивованим, принциповим персоналом, який буде ефективно виконувати функції держави на кордоні, та матиме водночас високий рівень громадської довіри.

По завершенню роботи експерти іноземної делегації підписали програму підготовки персоналу в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону», та надали рекомендації для реалізації наступних завдань Навчальним центром.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси