«Наші хлопці потрібні світу живими!»

НАЗАД
16 травня 2022 21:17

Під таким гаслом відбулася сьогодні у Стамбулі пресконференція за участі рідних захисників Маріуполя, серед яких і дружина прикордонника Ольга Керод.

Вона наголосила, що українські військові, які перебувають на «Азовсталі», є «прикладом вірності нашій державі».

«Вони терплять таке, чого ми б не змогли витерпіти... Їм болять ті частини тіла, яких немає. У них закінчується, а може, уже закінчилося все: вода, їжа, ліки (їх уже давно немає) і поступово – життя. Ми благаємо вас допомогти нам. Допомогти, щоб наші діти, які зараз із нами, зустрілися з нашими батьками, чоловіками, мамами, які там... Ми не хотіли цієї війни... Дякуємо за все, що ви робите для нашої держави, її захисників і молю, прошу – допоможіть урятувати їх», – підсумувала Керод.

Рідні військовослужбовців подякували Президенту і народові Туреччини за підтримку та попросили всіх небайдужих об’єднати зусилля для порятунку Захисників Маріуполя.

Близькі захисників сподіваються, що саме два лідери – Туреччини й Китаю – Реджеп Таїп Ердоган й Сі Цзіньпін здатні звернутися до Путіна, щоб допомогти звільнити військових, і в першу чергу поранених, які боронять місто понад 80 днів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси