Начальники штабів з усіх ділянок кордону спільно удосконалювали рівень реагування на зміни обстановки

НАЗАД
23 вересня 2021 15:12

У Чернігові завершився триденний навчально-методичний збір начальників штабів регіональних управлінь, прикордонних загонів та загонів морської охорони Державної прикордонної служби України.

Учасників зборів ознайомили з найважливішими елементами обстановки, які можуть мати вплив на безпеку кордону. Також офіцери Адміністрації Держприкордонслужби та прикордонного вишу провели з офіцерами низку занять. Зокрема, заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Сердюк, директори департаментів Адміністрації Держприкордонслужби довели до учасників зборів вимоги керівництва Держави, вищого військового керівництва щодо основних загроз та заходів з реагування на них.

Окрім цього, учасники обговорювали актуальні питання щодо вимог законодавчих і нормативно-правових актів у сфері охорони та оборони державного кордону України.

Проведення таких зборів дозволяє значно підвищити рівень виконання завдань з охорони державного кордону та взаємодії з усіма складовими сектору безпеки у різних умовах обстановки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси