На веб-сайті Держприкордонслужби створено інформаційний ресурс для інформування про незаконне відвідування ТОТ АР Крим

НАЗАД
11 квiтня 2017 14:43

В Державній прикордонній службі України проводиться послідовна робота щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які в порушення «Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї» незаконно відвідували тимчасово окуповану тери

В Державній прикордонній службі України проводиться послідовна робота щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які в порушення «Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї» незаконно відвідували  тимчасово окуповану територію АР Крим.

З цією метою на офіційному веб-сайті відомства створено та введено в дію інформаційний блок «СТОП-ЛИСТ» (http://dpsu.gov.ua/ua/stop_list/), який дозволяє громадянам на добровільних засадах інформувати правоохоронців про осіб, які незаконно потрапили до ТОТ АР Крим.

Зазначимо, що отримана інформація використовуватиметься як додаткова у ході здійснення прикордонного контролю та прийняття правового рішення.

Також нагадаємо, що на підставі ст. 204-2 КУпАП (Порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» іноземці, які порушили порядок в’їзду на ТОТ АР Крим або виїзду з неї, притягуються до адміністративної відповідальності та їм забороняється в’їзд в Україну строком на 3 роки.

Про вимоги законодавства України, яке регламентує порядок відвідування ТОТ АР Крим можна ознайомитися на сайті Державної прикордонної служби України за посиланнями http://dpsu.gov.ua/ua/inozemci-ta-osobi-bez-gromadyanstva.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси