На українсько-молдовському кордоні правоохоронці виявили майже 7 тон спирту

НАЗАД
26 серпня 2016 11:31

В рамках проведення спеціальних заходів щодо протидії незаконному переміщенню через державний кордон контрафактної продукції, правоохоронці виявили значну партію контрабандного спирту. У результаті злагодженої роботи та оперативного обміну інформацією пра

В рамках проведення спеціальних заходів щодо протидії незаконному переміщенню через державний кордон контрафактної продукції, правоохоронці виявили значну партію контрабандного спирту. У результаті злагодженої роботи та оперативного обміну інформацією правоохоронці України та Молдови зуміли швидко виявити порушників та завадити оборудці з майже 7 тоннами спирту.

Так, близько опівночі спільна міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби та СБУ в Чернівецькій області виявили та затримали вантажівку під керуванням 65-річного громадянина Молдови. У ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили  6 діжок ємністю по 200 літрів із рідиною з запахом спирту. В подальшому, в рамках обміну інформацією було проінформовано молдовських колег, які згодом на своїй території затримали автомобіль «Ман» ще із 27 діжками такої ж рідини.

Наразі тривають заходи щодо встановлення обставин правопорушення та повного кола причетних осіб до даної протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси